Szalonunk

2011-ben nyitottunk a XIII. kerület Tisza utca-Visegrádi utca sarkán, a Dózsa György úti metrómegálló közvetlen közelében Joy Szépségstúdiónkat. A környéken sok irodaház, lakóház van, így szuper a forgalom az üzletnél. A szépségszalon utcafrontos, világos, modern berendezésű, klímával, biztonsági kamerával és riasztóval felszerelt. A szalonban jelenleg műköröm, manikűr-pedikűr és kozmetika szolgáltatások vannak. Parkolás az utcán lehetséges, ami fizetős, de mindig van szabad hely. BKV: 75-76-os troli, 15, 115-ös busz, 3-as metró 2 percre van.

Fodrász állásról

A fodrászat az üzlet központi része, a természetes fénynek köszönhetően is nagyon világos. A fodrász fejmosó és a vendégszékek egy éve lettek teljesen újra cserélve.

Vállalkozóival rendelkező fodrászt keresünk, teljes vagy fél műszakban.

Teljes műszakban Te szabod meg saját munkarendedet, senkivel nem kell osztozni a széken. Bérleti díja havonta 80.000 Ft rezsivel.

Fél műszakban előre egyeztetett rendszer szerint tudsz dolgozni (napi váltás vagy de.-du.-i műszak), bérleti díja havonta 50.000 Ft rezsivel.

Áraidat, professzionális márkádat Te szabod meg.

Jelentkezés

Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, telefonon keress, hogy megbeszéljük egyéb felmerülő kérdéseid, illetve egy személyes találkozó alatt megmutatnám a szalonunkat is Neked!

Én is a Joy-ban dolgozom, ezért előfordulhat, hogy a hívásokat nem mindig tudom azonnal fogadni. Minden esetben visszahívlak!

Legyen szép napod, remélem, hamarosan találkozunk!

Mozsár Kincső

Üzletvezető, kozmetikus

+36 70 243 90 43