Joy Szépségstúdió - Kozmetikus - Mozsár Kincső

Mozsár Kincső

 KOZMETIKUS

+36-70-243-9043

Bemutatkozás

M.K.

2014. júniusában szereztem meg kozmetikus OKJ-s bizonyítványomat, kiváló eredménnyel. Tanuló éveim alatt az Ilcsi Szépítő Füvek alapelvei szerint kaptam a gyakorlati és elméleti képzést is, ezért indultam az Országos Ilcsi Tanulmányi Versenyen, ahol a 4. helyezést értem el. Szakmámat azóta is rendületlen lelkesedéssel végzem, folyamatosan képzem magam kozmetikus konferenciákon, továbbképzéseken, tanfolyamokon.

Fő profilom az arctisztító és anti-ageing kezelések, melyekhez két professzionális márkát használok. Az Ilcsi natúrkozmetikumokat azoknak ajánlom, akik a természetesség hívei és a növényi összetevőket preferálják. A Mesotica professzionális termékeket pedig azoknak javaslom, akik látványos és tartós anti-ageing hatásra vágynak, a legkorszerűbb peptid technológiával.

További szolgáltatásaim közé tartozik a cukorpasztás intim szőrtelenítés, melyet rendkívül gyorsan és precízen végzek.

Hétköznapokon, előre bejelentkezés alapján dolgozom, ezért kérlek, vedd figyelembe, hogy az időpontok sokszor telítettek. Hívj bármikor, de ha épp nem érsz el, hamarosan visszahívlak! Köszönöm előre is megtisztelő bizalmad, remélem, hamarosan találkozunk!

Árlistám

Képek rólam

Okleveleim