Neked ajánlom ezt a kezelést, ha a bőrödnek a klasszikus arctisztító kezelés mellett extra feltöltésre is szüksége van, mindezt egy kezelésbe beépítve!

Hogyan épül fel a kezelés nálam?

Első lépésként letisztítom a bőrödet a Mesotica Active clean gellel, mely gyengéd tensideket tartalmaz, így nem szárítja túl a bőrt. A benne lévő Panthenolnak, Sodium PCA-nak és bőrazonos zsírsavaknak köszönhetően azonnal kiegyensúlyozza a bőrfelszín emulzióját.

Ezután következik a bőröd könnyed hámlasztása a Skin Activator-ral, mely komplex sav formulájának köszönhetően gyengéden fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket.

A peelingezés után elkezdem a bőröd felpuhítását, gőzzel és arcmasszázzsal. A puhítás után, egyszer használatos kendő segítségével kitisztítom a bőröd pórusait, eltávolítom a felgyűlt faggyút. Fertőtlenítést követően következik a Mesotica kezelések lényege; a bőröd peptides feltöltése! Mesotica aktív szérumot (pl. H3, N3, C3), illetve Mesotica peptideket viszunk fel a bőrödre, melyet ultrahanggal jutattunk a bőr mélyebb rétegeibe. Grátiszként az arc izmait az ultrahanggal egy időben átmozgatjuk, hogy erősítsük, feszesítsük az izomzatod, ezzel növelve izomtónusod! A peptideket mindig a Vendég bőréhez igazodva választom és keverem ki, így mindenkinek személyre szabott kezelést tudok nyújtani. A bőrfeltöltés után átkrémezem a bőröd, és készen is vagyunk!

Időtartam kb. 90 perc.

A Mesoticával nemcsak látványos antiageing kezeléseket tudunk végezni, hanem segítséget tudok nyújtani heges, pigmentfoltos, és aknés bőrökre egyaránt.

 

Szeretnéd kipróbálni? Hívj bátran:

Mozsár Kincső, kozmetikus

+36 70 243 90 43

https://mesotica.com/