Ha már régóta gondolkozol, hogy intim testrészedet jobb lenne inkább szakértő kozmetikussal gyantáztatni, mint a házi módszereket alkalmazni, akkor nagyon jó helyen jársz!

Szépségszalonunkban az intim területeket csak és kizárólag cukorgyantával végzem (Illetve még a nagyon erős hónalj szőrzetét is ezzel gyantázom).

Mi az előnye a cukorgyantának ezeken a területeken, szemben a hagyományos patronos gyantával?

 • Először is, lényegi különbség, hogy a cukorgyanta konkrétan cukorból készül! Miért jó ez? Ha pl. korábban már tapasztaltál a bőrödön allergiás tüneteket a hagyományos gyantázást követően (pl. viszketés, kiütés, hosszan tartó kipirosodás, esetleg hólyagok)!
   

 • Más a bőrre való felkenési technika: A cukorgyantát spatulával, a szőr növekedésével ellenkező irányba simítom rá a kezelt területre, majd a szőr növekedésével megegyező irányban, gyantapapír segítségével húzom le. Eredmény: garantáltan az egész szőrszálat gyökerestül kitépjük, azzal együtt, hogy kevésbé fájdalmas a szőrtépés, hiszen így a szőr egyszerűen „kicsúszik” a bőrből.
   

 • Hőmérséklet: A cukorgyantát is kell melegíteni, de közel sem lesz olyan forró, mint a patronos társaik. Ez különösen fontos az érzékeny intim testtájakon.
   

 • Nem ragad a bőrhöz, csak a szőrszálakhoz; a bőrödet semmilyen formában nem tépi!
   

 • Végül az sem utolsó szempont, hogy a cukorgyanta esetleges maradéka egy nedves törlőkendővel könnyen eltávolítható!

Mit kell tudnod, ha az első intim cukorgyantázás előtt állsz?

Azt, hogy sokkal jobb élmény lesz ez számodra, mint amit most elképzelsz! Igen, fájdalmas, de egyáltalán nem olyan, amit ne lehetne könnyedén elviselni. Mivel nagy gyakorlattal rendelkezem az intim gyantázás területén, hidd el, jó kezekben leszel; körülbelül 15 perc az egész.

Érkezz tisztán, mert sajnos nálunk nincs lehetőség a zuhanyzásra! Frissítő törlőkendő azonban lesz nálam.

Fontos, hogy kb. 1 cm-es hosszúságú szőrrel érkezz, hiszen ha eddig borotváltad, bizonyára erős már a szőröd. Ilyenkor kell, hogy kicsit hosszabb legyen, akkor biztosan szépen le tudjuk szedni (később már nem kell ilyen hosszra meghagynod, ha meggyengültek a szálak).

Remélem, minden kérdésedre megkaptad a választ, és bátran belekezdesz intim részeid professzionális cukorgyantáztatásába!

Ha szeretnél időpontot foglalni, hívj bármikor:

Mozsár Kincső, kozmetikus

+36 70 243 90 43